hello

Nästa Hälsoresa till spanien är 22 till 27 April 2020

Följer du med till Spanien i vår? Resorna under 2019 blev magiska på alla sätt och vis.

Vill du lära dig Leva sockerFri, så kan du göra det under en vecka med Frida Sandin (utbildad Holistic Addiction Medicine terapeut, beteendevetare och Kostrådgivare), Charlotte Schön Poulsen (livsstilscoach och kostrådgivare) och Kristove Sanchez Rueda (meditations- och mindfulnessinstruktör) på hälsoresa till Spanien – närmare bestämt 22 – 27 April 2020.

Vi har de senaste 3 åren guidat ett stort antal klienter genom 3 dagars sockerdetox med LevaSockerfri på Solbackens Helhetshälsa, och har ett flertal gånger fått frågan om inte vi kan anordna en veckolång detox med mer tid för att landa i alla de insikter som kommer under ett sådant här event. Därför grundades ett koncept med en veckas hälsoresa, inte bara med fokus på sockerdetox utan även med fokus på mer avslappning, coachning, känslohantering och meditation/mindfulness.

Som en del av arbetet med hur du äter, stressar och sover ges du här möjligheten att undersöka och utveckla din känslomässiga och andliga sida. Genom dagliga meditations- och mindfulnessövningar kommer du få uppleva mer lugn och ro samt känna dig närmare dig själv.

Där pratar Kristove gärna om känslornas kraft, andlighet och hur vi kan bli medvetna om våra känslor, mönster och beteenden och på så vis komma vidare i livet och med vår utveckling. Eftersom han också arbetar som coach så finns goda möjligheter för dig att hitta din egna styrka. Här kan vi arbeta i kombination med dessa områden eller enbart använda verktyg för att hitta motivation, blockeringar, sätta mål och se vägar ut för hur du ska ta dig framåt – det som känns bäst för dig helt enkelt.

Du kommer inlogeras i fantastiska Cortijo De Paco Romo (klicka för att se villans hemsida), en underbar  gård i utkanten av Nerja med en fantastisk utsikt över havet, bergen och staden.

Maten serveras av Helena Anderson och magisk är det ord som förklarar den bäst. Extremt bra sammansatt och vi kan lova att du inte kommer gå hungrig!

Läs mer om tidigare resor och se bilder här: 

Läs vad andra tyckt om våra kurser här: 

Boka här:

Om du vill veta när nästa tillfälle blir så skicka din intresseanmälan här. Det är självklart inget bindande i det, men då får du information när vi planerar in nästa 🙂

    Lämna en kommentar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    Varukorg