Några platser kvar på Hälsoresa i Spanien 3-10 nov

Följer du med till Spanien i höst? Resan i våras blev magisk på alla sätt och vis.

Vill du lära dig Leva sockerFri, så kan du göra det under en vecka med Frida Sandin (utbildad Holistic Addiction Medicine terapeut, beteendevetare och Kostrådgivare), Charlotte Schön Poulsen (livsstilscoach och kostrådgivare) och Kristove Sanchez Rueda (meditations- och mindfulnessinstruktör) på hälsoresa till Spanien – närmare bestämt 3-10 november 2019.

Vi har de senaste 18 månaderna guidat ett stort antal klienter genom 3 dagars sockerdetox på Solbackens Helhetshälsa, och har ett flertal gånger fått frågan om inte vi kan anordna en veckolång detox med mer tid för att landa i alla de insikter som kommer under ett sådant här event. Därför grundades ett koncept med en veckas hälsoresa, inte bara med fokus på sockerdetox utan även med fokus på mer avslappning, coachning och meditation/mindfulness.

Som en del av arbetet med hur du äter, stressar och sover ges du här möjligheten att undersöka och utveckla din känslomässiga och andliga sida. Genom dagliga meditations- och mindfulnessövningar kommer du få uppleva mer lugn och ro samt känna dig närmare dig själv.

Där pratar Kristove gärna om känslornas kraft, andlighet och hur vi kan bli medvetna om våra känslor, mönster och beteenden och på så vis komma vidare i livet och med vår utveckling. Eftersom han också arbetar som coach så finns goda möjligheter för dig att hitta din egna styrka. Här kan vi arbeta i kombination med dessa områden eller enbart använda verktyg för att hitta motivation, blockeringar, sätta mål och se vägar ut för hur du ska ta dig framåt – det som känns bäst för dig helt enkelt.

Du kommer inlogeras i vackra Villa La Sueca (klicka för att se villan i google maps), en underbar liten gård i bergen strax utanför Nerja med en fantastisk utsikt över havet, bergen och staden. Denna rekommenderade av Anna Hallen och det är med stor glädje att vi lyckades boka in en vecka i höst.

Maten serveras av Helena Andersson och magisk är det ord som förklarar den bäst. Extremt bra sammansatt och vi kan lova att du inte kommer gå hungrig!

Läs mer om resan och se bilder här: 

Läs vad andra tyckt om våra kurser här: 

Boka här:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.