hello

Strulande mage

Många upplevar idag stora problem med magen. För ofta eller för sällan, gasigt och svullet, och även magkrampor är “vardagsmat” för många.

Om magen strular kan det vara svårt att veta vilken ända du ska börja i, då problemen ofta ger sig uttryck på samma sätt för många, men orsakerna kan vara olika beroende på hur just din kropp har påverkats av kost och livsstil.

Ett hälsosamtal med fokus på mage/tarm funktion kan vara en hjälp att reda ut och hitta just dina orsaker och lösningar.

Läs mer om Charlotte Schön Poulsen och resten av vårt team

Här får du hjälp av Charlotte Schön Poulsen,

Hon har utbildats av Helene Kjellin inom tarmhälsa och detox, och det tillsammans med Anna Hallén Buitenhuis utbildning som kostrådgivare och livsstilskonsult samt Hälsovägledare på yrkeshögskolan ger en bas i evolution, biokemi, näringsfysiologi och artegen kost som kan stödja dig att hitta just dina lösningar på magens “strulande” och alltid med fokus på åtgärder som fungerar inom ramarna för just din beroendeproblematik.

Charlotte har själv levt i 40 år med diagnosen IBS (Irritable Bowel Syndrome), men genom sina lösningar haft fungerande mage utan IBS sedan 2009.

Innan samtalet får du ett formulär via epost, där dina svar hjälper till att förstå din problematik.

Nästa steg blir att vi har ett samtal på ungefär 45 – 60 minuter – detta kan ske lokalt här i Linköping eller också träffas vi via zoom/telefon.

Utifrån samtal och svar på formuläret kommer vi tillsammans att sätta ihop en åtgärdsplan för att komma till rätta med just din kropps mage/tarm problem.

Om vi kommer överens om vidare undersökning, så kan vi även ta till en mer extensiv utredning tex genom avföringsprovet GI-Map via Nordic laboratories (se separat prissättning i länken).

Om inte du har närhet till Linköping kan samtal även göras på distans via telefon/zoom & e-post.

Alla åtgärder gör du utifrån dina egna beslut. Information och råd som ges här ska ses som tillägg och ersätter aldrig medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling av läkare eller annan legitimerad vårdpersonal.

Detta kan som alla andra rådgivningar bokas separat utan koppling till andra tjänster här på LevaSockerfri.

Som fristående rådgivning ingår i denna tjänst:

  • Att du besvarar frågeformulär om dig och din livsstil
  • 60 min samtal
  • Skriftlig återkoppling

Kostnad för fristående rådgivning är 750 kr (för företag + moms)

För lediga tider

[btn text=”boka här” tcolor=#FFF bcolor=#ADC956 thovercolor=#F9F6F2 link=”https://outlook.office365.com/owa/calendar/LevaSockerfriiSverigeAB@levasockerfri.se/bookings/s/b-CF8EZONE-igs2-eDaBpQ2″ target=”_self”]

Hittar du ingen ledig tid som passar dig så kontakta mig här – så hittar vi något som funkar

    Varukorg