hello

Vägen till hållbar hälsa

Att säga till en socker/matberoende att maten enbart står för ca 10% av lösningen kan vara väldigt provocerande. Hur kan något som fyller all vaken tid och mental kapacitet enbart stå för 10%?

Om maten är det livet går ut på, så måste det ju också vara där lösningen finns kan man ju tänka.

Det intressanta är att när matfokuset försvinner, att man inte ägnar sig enbart åt tankar och aktiviteter kring mat, införskaffande och ätande, så finns det plötsligt massor tid övers för annat.

När du sitter mitt i det, så är det dock väldigt svårt att föreställa sig. Vi kan ju bara förstå det vi känner till.

Framtiden oroar oss, det förflutna håller oss fast. Därför går vi miste om nutiden.

Gustave Flaubert

När vi inte är fast i de begränsade föreställningar så finns det plats här och nu till att göra en massa nya saker som också former en framtid vi annars har svårt att föreställa oss.

De 90% ligger där

Det är friskfaktorer som formar din framtid till något annat än upprepande av det som varit. Det är faktorer som hjälper dig slå in på den vägen du verkligen VILL gå och stanna där.

Det är mjuka faktorer som självmedkänsla, att tömma ryggsäcken och ladda ur tyngande känslor, att bygga ett tryggt staket som hjälper till och att hitta till en vardag som ger mer än den tar.

Det är en fråga om att hitta verktyg och att öva, träna på att landa i en bra hälsa, både fysiskt, psykiskt, socialt och andligt.

Om det känns svårt att göra på egen hand, så finns det hjälp att hämta. Här på LevaSockerfri så finns vårt individuella behandlingsprogram som vi lägger upp helt specifikt kring DINA utmaningar så du kan hitta till DIG 2.0

Så låt oss hjälpa dig hitta stabilitet i maten. Maten som är 10% av lösningen, men dock fundamentet varpå du ska bygga allt annat. Vi hjälper dig sedan att jobba aktivt med de andra 90% som är viktiga för att just du ska lyckas med det du vill uppnå.

Läs mer om individuella behandlingsplaner och kontakta oss för att få just din. Vi gör en grundplan för dig att bedöma kostnadsfritt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg