hello

Återträff Juni 2020

2 gångar per år samlas vi med alla klienter som kan och vill i en återträff som alltid bjuder på kära återseenden, nya bekantskaper och tankning av ny inspiration, motivation och energi.

Igår var inget undantag trots lite udda omständigheter med Covid-19 och dess restriktioner.

Vi hade bestämd oss för att hålla återträffen covid 19 anpassat på Fridas fina träterrass med utsökt utsikt över Stångån, och så blev det också.

De som valde att inte åka, men ändå ville vara med hade vi med på Zoom.

Eftersom Charlotte på morgonen kände att hon hade lite ont i halsen, blev det även till att hon, trots grannskap med Frida, valde att stanna hemma och vara med via Zoom. Detta fungerade alldeles utmärkt 🙂

Återträffen fokuserades på gemenskap och friskfaktorer, där alla deltagare fick jobba med en individuell handlingsplan för en sockerfri sommar. Gemensamt diskuterade vi då de individuella utmaningar och gemensamt jobbade vi också fram nya förslag på lösningar när det behövdes.

I grupper fick deltagarna diskutera var i tillfrisknandet de är och reflektera över om det är hot om det som varit eller hopp om det som kan bli som driver var och en, dvs – om det är hotivation eller motivation som är den huvudsakliga drivkraften till att hålla sig nykter just nu.

Detta gav en lång och livlig diskussion till nytta för alla.

Mitt i evenemanget dök Charlottes man Magnus upp med lunchen som Charlotte hade förberett. Detta gav ett välkomnad avbrott för ett gäng hungriga mager – och inspiration till ny maträtt på hemmaplan.

Här kommer receptet

Som vanligt fick återträffen avslutas med, att alla som ville, fick göra ett snabbt näringstest med separat uppföljning efteråt. Det gäller att passa på när vi ses 🙂

Vi ses igen i december.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg