hello

behöver du stöd i sommar – och hela hösten?

Nu börjar ledigheten att kicka in och vi hoppas på en lagom varm sommar så vi i rådande coronaläge kan njuta av att ha hemester utan att längta bort till andra varmare länder.

Här får du en liten sommarhälsning från oss med information om hur höstens kursaktiviteter läggas upp.

Känner du att du under våren har tappat kontrollen och att du ätit för att du är uttråkat, eller på rädslor och ångest, och känner du att det nu är dags att skapa förändring?

Så finns nu möjlighet att smygstarta vår onlinekurs direkt under sommaren och få en sammanhang och gemenskap att jobba i under hela hösten.

Du börjar redan nu med 13 färdiga föreläsningar med pusselbitar till ditt långsiktiga och hållbara förändringsarbete, som du tar till dig helt eller i de delar som passar dig under sommaren. Sedan jobbar vi på höstens onlinekurs igenom avsnitt efter avsnitt med diskussioner och praktiska övningar, 2 timmar en gång per vecka från augusti och fram till slutet november eller början på december.

Om du känner att du behöver den fysiska träffen så har vi lagt in kurs i Linköping med 2 dagar i november och 2 dagar i december, samt vår magiska veckolånga kurs i Cortijo De Paco Romo, Nerja, spanien som är schemalagd till oktober.

Oavsett vilket format av kurs som du väljer – så kommer du vid bokat kurs få direkt tillgång till de inspelade föreläsningarna, så du kan smygstarta i det tempo och den takten du föredrar.

Du hittar mer info om format, tider och kostnad här

Om du inte riktigt vet vad du behöver och känner att du vill ha stöd, så finns det alltid möjlighet att boka ett gratis 30 minuter stödsamtal på telefon. Det gör du här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg