hello

Hitta ditt sätt att leva socker-sanerat – hemifrån!

Hr du funderingar på om du är sockerberoende, eller vet du redan?

Al förändring kan kännas svårt, då behöver vi ju lämna vår comfortzon. Men det är bara där vi verkligen kan få nya saker att hända.

Om du vet med dig själv att du lätt tappar kontrollen med sötsaker omkring dig, att många av dina tankar under dagen kretsar runt vad du ska äta, när och hur du ska göra samt att du upplever negativa konsekvenser fysiskt och mentalt – och trots det har svårt att avstå; då är det dags att lämna din comfortzon och prova något nytt.

Vi lovar dig att du kan få nya perspektiv. Vi kan ge dig verktyg att jobba med som inte bara handlar om maten men som hjälper dig att hitta motivationen i livet mellan måltiderna.

Oavsett hur du känner nu – så kan du hitta lugn och lita på att kroppen får det den ska. Du kan bli mätt och lugn på 3 måltider per dag, och få massor med tid mellan måltiderna att fokusera på det du verkligen vill i livet.

Du kan lära dig att leva livet i stället för att äta det!!

Hur – kanske du undrar?

Detta är vår julklapp till dig:

  • Självhjälpsboken – Lär dig Leva Sockerfri, 230 sidor fullpackade med kunskap och verktyg till förändring. Här hittar du lösningar
  • Kokboken – smarriga recept utan socker utan gluten. drygt 80 sockerfria recept på riktig mat. Tydligt markerade för mejerifritt och vad som kan ätas vid Candidaöverväxt.
  • Arbetsboken – 60+ sidor med verktyg för individuell kartläggning för just dina lösningar, nedladdat som pdf för dig att printa ut
  • 13 inspelade föreläsningar (i genomsnitt 45 – 60 min per gång) – en för varje kapitel i boken. Du ser och jobbar i din egen takt.
  • 30 minuters samtal

Allt detta får du just nu för 995 kr

Normalpris 1495

Om viktfokus hade funkat så hade du ju gått ner dina överskottkilon du vill bli av med för länge sedan. Prova något nytt. Bryt dina gamla mönster.

Om du gör som du alltid gjort – så får du resultatet du alltid fått

Dag att ge dig själv en chans?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg