Höftbalansering och vårskrik på Yogaretreat dag 2

Vi har haft en fantastiskt dag idag. Vi startade med stabil frukost och ett Yoga-pass för att stabilisera höfterna. Vi lagrar mycket känslor i kroppen och gärna i just höfterna, så det är skönt att släppa på trycket. Passet avslutades med en skön vila och berörande musik som fick sköna insikter om vårt känsloliv.

En tripp till Duvbo naturreservat blev en spännande höjdpunkt. Vi tog en tyst promenad till en vacker plats där vi pratade om de känslor som kommit upp under dagen och undermedvetna program som vi gärna slipper att dra runt med. Program som att inte räcka till, att reagera starkt på kritik eller att alltid känna sig bedömd av sin omgivning. Fint att prata om och jobba med känslohantering kring det.

Promenaden avslutades med ett riktigt förlösande “vårskrik” a la Ronja Rövardotter. Fantastiskt skönt! Vi bjuder på vårt vrål här 😉

Vrål, sång, AOM-läte eller liknande skapar sköna vibrationer i kroppen. Vibrationer är fantastiskt och gör att hela kroppen kommunicerar. Vagusnerven är central där och den är motorvägen mellan dina två hjärnor – matsmältningssystemet och hjärnan. vibrationer är bra för ditt lymfsystem. Vibrationer skakar loss överallt.

Vibrationer kan skapas genom just vårskrik som på filmen ovan. Då sprider de sig inifrån och ut. Att jobba med vibrationsträning kan du också göra mer strukturerat och med hjälp utifrån med vibrationsplattor från TrendRehab.

Klicka på länken i grönt ovan och läs mer om detta. Använd koden LevaSockerfri för att få extra rabatt. Fram till 8 augusti ger koden 24% rabatt på HELA trendRehabs sortiment, oavsett tidigare pris.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg