hello

Kostrådgivning kan nu bokas på Bokadirekt

Det känns jättebra att jag nu i samarbete med Solbackens Helhetshälsa kan erbjuda Kostrådgivning –

bokningsbart på boka direkt

Det kan finnas många anledningar till att du vill ha hjälp med kostrådgivning. Men oavsett om anledningen är att du vill äta sundare och mer arteget, må bättre, orka mer, få mer kunskap eller gå ner i vikt, så finns det hjälp att få.

Som Diplomerad Kostrådgivare och Licensierad Livsstilskonsult genom AnnaHallenUtbildninger kan du få stöd av mig baserad på stor kunskap inom näringslära och näringsfysiologi, vilket ger en bra bas för förståelsen av kostens betydelse för allas vårt välmående. Detta kopplas ihop med livsstilsfrågor som stress, sömn och rörelse, med insikt och förståelse för hela livspusslets betydelse för att du ska kunna uppnå dina mål.

Kostrådgivning kan såklart ges lokalt i Hjulsbro, Linköping hos mig eller på Solbackens Helhetshälsa, men om du har svårt ta dig hemifrån eller bor längre bort så går det lika bra över skype. Det viktiga är att vi kan ha en dialog.

Priset för enskild rådgivning 60 min. ligger just nu på 695 kr om du bokar via länken ovan. När jag får bokningsbekräftelsen kommer jag kontakta dig via mail/telefon med mer info. Inför ett samtal kommer jag alltid be dig:

  • Fylla i ett hälsoformulär
  • Definiera vad ditt mål med rådgivningen är
  • Och att du för en matdagbok över en vanlig vecka, där du skriver ner vad du äter när du äter det.

Jag ser fram emot möjligheten att få hjälpa dig 🙂

HappyCharlotte, Charlotte Schön Poulsen

Diplomerad kostrådgivare, Licensierad Livsstilskonsult och föredetta IBS’are

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg