hello

Låt oss presentera vår fotograf

Evgeny Ivanov

Majoriteten av de bilder du ser av oss på hemsidan eller på sociala medier är tagna av fantastiska Evgeny Ivanov på Evgeny Ivanov Headshot Photography.

Vi har haft många tankar om hur man kan gestalta känslor i bild och Evgeny har varit otroligt bra på att få fram dessa uttryck i oss, så de verkligen syns. Och alla våra galna idéer tar han sig an och kommer med kreativa lösningar på.

Ett lite urval ser du här:

skam

Han presenterar sig själv såhär:

För 4 år sedan var min Iphone 4 mitt främsta verktyg för fotografering, precist som för många andra glada hobbyamatörer på den tiden. Lite hade jag då anat att min nyfikenhet kring fotografering med denna device skulle ta mig på en av mina mest spännande och utmanade resor i livet.

Sedan dess har resan varit snabb och jag har gått från att använda al min lediga tid på fotografering till att kunna jobba professionellt som freelance fotograf för tidningar, att få mina bilder utvalda till toplistor i professionella fotogrupper till att idag ha en trevlig liten studio i centrala Linköping där jag hjälper människor att leta fram den bästa versionen av sig själv och få det att fastna på bild.

Fotografering är inte bara en fråga om teknikaliteter(Ljus, kamera m.m). Det handlar till stor del också om psykologi. Det handlar om att möta personen som sitter framför kameran och att få denna att trivas och vara bekväm med att öppna upp och vara beredd att berätta sin historia.

Min stora passion är porträttfotografering med fokus på ansiktet och det jag kan få det att berätta, men jag tar också mer generella porträttfoton med hel eller halvkropp. Min andra passion är porträttering av sport och sportevenemang.

Om du har en spännande idé som du vill visualisera i bild, behöver bild(er) till dina sociala medier eller om du bara önskar få en professionell bild som visar ditt riktiga jag, så är jag mer än glad att hjälpa till. Och jag är ganska så säker på att vi kommer tycka att det är roligt under tiden vi skapar tillsammans.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg