hello

Matplan/Hälsosamtal

Som mat- eller sockerberoende kan det vara svårt att veta vad och hur mycket mat som är lagom mycket att äta på en dag.

Med en professionellt utformat matplan får du trygghet i vad och när du ska äta.

Läs mer om Charlotte Schön Poulsen och resten av vårt team

Här får du hjälp av Charlotte Schön Poulsen, utbildad kostrådgivare och livsstilskonsult av Anna Hallén Utbildningar med bas i evolution, näringsfysiologi och artegen kost stödjer hon dig i att hitta rätt i en näringsriktig mat som fungerar inom ramarna för just din beroendeproblematik.

Innan samtalet får du ett formulär skickat via epost, där dina svar hjälper till att förstå ditt ätbeteende och ätmönster och vilka triggers du är medveten om att du har.

Nästa steg blir att vi har ett samtal på ungefär 45 – 60 minuter – detta kan ske lokalt här i Linköping eller också träffas vi via zoom/telefon.

Utifrån samtal och svar på formuläret sätts en basplan ihop för vad din dagliga kost bör bestå av (och vad du INTE bör äta) och lite förslag på recept, både för frukost, lunch och middag med anvisningar på hur detta kan portioneras ut över 2 veckor så det passar med din vardag.

Med en sådan matplan får du möjlighet att skräddersy de närmsta 2 veckor efter just dig och din vardag. (och självklart fortsätta vidare efter det med bas i planen, men kanske med utökning av recept för variation)

Detta kan även ingå som del av en individuell behandlingsplan i vårt abonnemang vid sockerberoende, men kan som alla andra rådgivningar vid sockerberoende också bokas separat utan koppling till andra tjänster här på LevaSockerfri.

Vid fristående rådgivning ingår detta i denna tjänst:

  • Att du besvarar frågeformulär om dig och din livsstil
  • 60 min samtal
  • Matplan med detaljerad beskrivning av rekommenderat dagsintag och 2 veckors receptförslag till frukost, lunch och middag

Kostnad för fristående rådgivning är 1 995 kr (för företag + moms) – Den köper och bokar du du här

Varukorg