hello

Musslor kokta i mousserande vin, njurtapp sous-vide – och något om att fylla år

I fredags var svärmor och svärfar hos oss och fira att jag hade blivit ett år äldre denna vecka.

Att tänka sig att jag snart (nästa år) korsar det magiska 50 strecket! Än har jag dock inte tagit mig in på dö-halvan och jag tycker fortfarande att jag blir snyggare och snyggare för varje år som går 🙂

I alla fall så skulle vi fira ordentligt och det blev därför

Förrätt : jättegoda musslor kokta i mousserande vin – recept här >>

Huvudrätt : Njurtapp, sousvide till 60 grader, m. chevregratinerade rödbetor, chimichurri och fräsch röd/grönsallad på spenat, sparris, avocado, tomater och granatäpple – recept här >>

Dessert : 10 åringens egengjorda marängtårta

Ju närmare jag kommer det magiska 50 strecket desto enklare blir det att fira födelsedagar – varför vet jag inte. Vet bara att jag hade världens ångest då jag fyllde 40 och knappt kunde ta ordet i min mun – allt mindre acceptera att det var något att fira. Min 40 årsdag hanterades därför genom att jag grattades till att jag gått från provanställd till fastanställd på det jobbet jag hade då. Det fick folk fira – men inte den där hemska siffran. Vi får väl se vad som händer nästa år – om det också kommer mötas med ångest eller om jag högagtigt skiter i det och ser mig som en assnygg och pigg 50 årig med de bästa åren framför mig !!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg