hello

Sista chansen att förbeställa våra böcker

Äntligen är vår guide till att leva ett sockerfritt liv på tryckning. Tanken var från början 1 bok med det slutade med 3 – för enkelhetens skull.

????

För att underlätta leveransen kan du förbeställa så skickar vi så fort vi bara kan. Vi skickar de som är förbetalda med swish först eftersom det tar tid att skriva faktura och du får den dessutom för 229 kr istället för 249 om du förbetalar och därmed hjälper oss att finansiera trycket. Det erbjudandet gäller fram till vi fått hem boken ca 7 december.
Om du vill ha den tillägnad en speciell person, så glöm inte skriva det i meddelanderaden i kassan.

Läs mer här: https://levasockerfri.se/produkt-kategori/bocker/

Självhjälpsbok för sockerberoende
Här kommer boken som tar dig igenom de steg du behöver ta för att hitta din väg till ett sockerfritt liv. Till en början får du läsa om historien kring varför vi äter så mycket socker idag och hur det sett ut förr i tiden. Sen följer ett kunskapskapitel om beroende och hur du kan ta reda på om du är beroende eller har ett skadligt bruk. Därefter guidar vi dig igenom hur du kan hitta din triggermat, vilken mat kroppen är gjord för att äta, hur du gör din egen matplan, hur stressen påverkar din kropp i förhållande till maten, mage/tarm och candida, samt vad som kan fela när du gör alla rätt men ändå trillar dit. Det finns många aspekter som påverkar återfall som tex ohanterade trauman, vanor, känslostormar, andra beroenden, skam, biokemisk obalans i kroppen osv. Avslutningsvis får du hjälp med att bygga om dina invanda mönster och tänka nytt.

Med förord av Bitten Jonsson och Anna Hallén Buitenhuis


Boken kommer signerad av författarna

Till boken hör en arbetsbok som är tänkt att bli din handlingsplan för ditt nya liv. Arbetsboken kommer finnas att ladda ner gratis på vår hemsida men om du köper bokpaket så får du den tillskickat i pärm med register med självhjälpsboken.
Recepten blev så många så vi gjorde en egen bok med dessa som också ingår i bok-paketet.

Arbetsbok för sockerberoende
Denna arbetsbok är tänkt att utgöra basen för din handlingsplan till ett sockerfritt liv. Arbetsboken är satt i en pärm med olika avsnitt för att du ska hitta enklare. Kunskapsboken “En självhjälpsbok för sockerberoende” ger dig kunskapen kring hur du använder arbetsboken på bästa sätt.

Kokbok för sockerberoende
Det är inte alls lätt att hitta recept och kokböcker som passar en sockerberoende. Så därför gjorde vi en själva. Innehåller ett 80-tal recept på god näringsrik mat utan socker, gluten och en hel del utan mejeri. I kokboken står det tydligt vilka som innehåller mejeri och vilka som funkar om man går på Candida-kost. Vi har valt bort att ha massor av bilder i boken, då många triggas av matbilder. Det finns inte heller något bak eller hitte-på-mat i form av desserter och godsaker. Utan en kokbbok full av riktig mat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg