hello

Ska det som varit styra framtiden?

Våra erfarenheter är med till att bilda våra förväntningar på framtiden. Har vi en lång kedja av misslyckanden bakom oss, så är det också det vi tror oss se vidare framåt.

Men vem har sagt att det verkligen blir så?

Framtiden är ett oskrivet blad och det du gör just nu påverkar just nu och pekar i en viss riktning.

Är det du gör just nu något som leder i den riktningen du vill gå eller leder det till ytterligare ett misslyckande?

Låt inte det förgångna styra hur din framtid ska bli. Fokusera på det lilla du kan göra just nu som brytar mot detta.

Gör något nytt, något annat än det du brukar göra, och gör det i det lilla. Det är de små saker vi lyckas med som tar oss framåt i en ny riktning. Lovar det kan leda till stora förändringar längre fram.

Så gör som du alltid gjort och få det resultatet du alltid fått. Testa något nytt och se att det också leder någon annanstans.

Så vad kan du göra idag? Just nu? testa tex att sluta banta. Det sitter inte i vikten, även fast det kan kännas så just här och just nu.

Testa att göra något som gör dig glad, trygg, stimulerat. Om du inte vet vad det ska vara. Sätt dig ner och fundera på vad som betydde något då du var barn (förutom att äta). Vad tyckte du var roligt, vad gjorde dig glad och stimulerat. Vad behövdes för att du skulle känna dig trygg.

Om du trots allt enbart kan svara maten på detta, så har du ett arbeta framför dig. Att hitta till det utanför maten som nu kan ge dig dessa känslor. Men det är här din nyckel sitter <3

Om du känner att detta är övermäktigt så finns det många vägar att gå, och vilken som passar just dig är inget vi kan svara på här och nu.

Om du är nyfiken på hur vi skulle kunna hjälpa till på denna resa, så boka gärna ett 30 minuters gratis samtal, så lotsar vi dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg