hello

Vad är din målbild ?

Ett tag hängde jag i stallet och tog ridlektioner. Detta var otroligt lärorikt – inte bara när det gäller att lära sig rida, det gav även mycket livsvisdom.

Det viktigaste jag lärde mig där måste vara att – Dit du tittar är dit du kommer !!!

Det är väldigt tydligt i ridhuset att du med din kroppshållning signalerar till hästen hela tiden och att du med kroppshållningen visar hästen vart ni ska. Lika säkert är det också att om jag inte hade blicken fäst förbi hindren och i stället fokuserade på själve hindret eller ännu värre marken framför ekipaget, så var det där jag hamnade till slut. Snöpligt och frustrerande.

Vägen framåt är kanske inte alltid spikrak – eller – aldrig…men om du fäster blicken förbi det jobbiga och fokuserar på det du verkligen vill – så ska du nog ta dig dit så småningom..

Våra målbilder ska vara olika – vi önskar oss och drivs alla av olika saker och det speglar såklart också målbilden.

Jag insåg idag att jag under våren har kunnat infria ett av mina.

Att vara min egen herre och kunna ta egna beslut över min vardag/arbetsdag inser jag har varit medlet – men målet är faktiskt något så enkelt som Tjuren Ferdinands – att kunna sitta under korkeken och lukta på blommorna. För min del handlar det om att kunna landa i min “nothing” box och bara sitta och njuta solen, vinden och fåglarna utan att känna någon press. Att kunna passa på tillfället när tillfället ges och bara vara.

Det är livet det!

Vilka mål har du och hur jobbar du för att ta dig dit? – ser du “bara” en massa hinder eller ser du ditt faktiska mål framför dig?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg