hello

3-dagars avgiftning med Bitten Jonsson – några platser kvar

Känner du att sockret blivit ett problem i ditt liv? Det kan vara riktigt svårt att ta bort sockret själv. Under 3 dagar får du kunskap om socker, dess påverkan på kroppen/hjärnan och verktyg för hur du kan hantera det.

Just denna kurs får vi en heldag med Bitten Jonsson, författare till Sockerbomben 3.0, som arbetat med sockerberoende i 30 år. Detta är ett unikt tillfälle eftersom hon sällan har såna här kurser numera.

Denna kurs ger dig ett helhetstänk för att du ska lyckas. Den är påkostad med mycket kompetens inkopplat. Ett val vi gjort för att ge dig bästa möjliga chans att bemästra sockertrollet.

Tanken är att du ska landa i dig själv, lära känna andra med samma problematik, lära dig om ditt beroende och hur du kan hantera det samt få motivation att leva ett sockerfritt liv.

Kursinnehåll:
Vad händer i kroppen och hjärnan vid intag av söta livsmedel?
Hur hittar du dina verktyg för att undvika sockret
Vad är sockerberoende?
Vad kan du äta då?
Hur gör du för att tillfriskna?
Hur undviker du återfall?

Och sen 30 års erfarenhet av klientfall med Bitten förstås.

Denna kurs var i 2018 och i regi av oss här på LevaSockerfri.

Vi har sedan dess fortsatt vårt arbete med behandling både online och fysiskt och kan stolta säga att vi är de enda i Sverige som lyckades hålla öppet för fysiska behandlingar under det coronatunga året 2020.

Här hittar du dina olika vägar till behandling – oavsett om du vill jobba online hemifrån eller hitta en gemenskap på plats i en mindre grupp.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg