hello

Ny kokbok ute

Ny kokbok ute, och här får du

10% rabatt

Vi bidrar till denna spännande nya kokbok.

LevaSockerfri: En magiskt god rödlökspannacotta

SockerSkolan: Biff tagliata med parmesan & pinjenötter

Guilty Pleasures,
Kort från boken

Det finns kanelbullens dag, kladdkakans dag och det finns 12 oktober som är världens första officiella sockerfria dag.
Nu kanske inte en sockerfri dag låter lika njutningsfull och rolig som till exempel kladdkakans dag men just därför behöver vi en sockerfri dag. Vi behöver en dag som motvikt till alla sockerfyllda dagar. Dels för att synliggöra det som gör oss sjuka och tackla frågan kring socker och ultraprocessad mat, dels för att visa att en sockerfri dag kan vara minst lika njutningsfylld som en dag fylld av kladdkakor eller kanelbullar. På den sockerfria dagen vill vi samla alla människor som delar vår vision – att sprida kunskapen och hjälpa människor att förstå hur socker och ultraprocessad mat påverkar vår hälsa såväl psykiskt som fysiskt.
Vi vill ge kvinnor och män i Sverige och resten av världen kunskap och verktyg för att kunna förbättra och förstå sin egna
hälsa på riktigt, och därmed skapa en varaktig och positiv livsstilsförändring. Därför behövs en sockerfri dag.

Under de fem år som vi har arrangerat den sockerfria dagen har några av Sverige ledande auktoriteter inom området deltagit med sin kunskap. Gemensamt för dem är att de alla har gjort en livsstilsförändring och minskat på socker och ultraprocessade kolhydrater. Visst blir man lite nyfiken på vad dessa personer äter när de vill ha en njutningsfylld stund utan socker? Nu behöver du inte undra längre. Vi har samlat deras sockerfria guilty pleasure-recept och vi lovar att det kommer att få dina smaklökar att slå kullerbyttor. Att njuta handlar inte om mängden socker utan mängden kärlek som maten är förknippad med. Tack för att du just nu håller denna bok i handen. Det är beviset på att rörelsen växer och att du är en del av den.
Ät och njut!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg