hello

Verktyg för att lägga din egen matplan

Framförhållning och planering är A och O när det gäller att hålla råda hund/djävulen på axeln stången. När du är trygg i din plan har du också kraft och utrymme för att hantera saker som händer utanför ramarna. Detta är minst lika viktigt vid firande och semester som vid vardagen. Sjukdomen och röda hund tar aldrig ledigt.

Vi brukar prata om att ha plan A, B och C.

A är den raka planeringen – såhär tror jag den närmsta timme, dagen, veckan… ser ut och såhär ska jag förhålla mig till den.

B är din back-up plan – sättet att hantera saker som händer utanför plan A. (vad ska jag tex göra om en planerad tillställning drar ut på tiden och maten blir en issue)

C är din nödplan – hur hanterar du krissituationer. Nu sitter du på pottkanten – tex. är flygplanet försenat och du är strandat på flygplatsen.

Tänk till och lägg din plan. i filmen får du lite generella tips – ta in och fundera på hur du ska säkra plan A,B och C för vardagen. Ett tips är att också använda samma struktur för dina firanden och ledigheter i sommar.

Om du känner att du behöver extra hjälp att hitta grunderna och basen just för dig, som du sedan kan jobba vidare med själv så kontakta oss gärna för hjälp med matplan. Det gör du genom att klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg