hello

Fredagsmys för kropp och själ

I fredags hade jag 10åringen helt för mig själv hela kvällen. Så underbart när man kan fokusera på ett barn och verkligen bara umgås. Hon hade fått fria händer i att bestämma vad vi skulle göra på kvällen och planen blev att:

Laga mat tillsammans och äta den – valet föll på tacopaj

Hemmaspa där önskemålet var att vi skulle ge varandra ansikts- och fotbehandling

Under tiden jag röjde i köket efter maten så fixade hon till badrummet för SPA, där hon lade ut handdukar och kuddar på det varma badrumsgolvet och letade fram vårt arsenal av kroppsvårdsprodukter.

Det är så skönt att ha rensat i badrumsskåpen så det bara finns rena produkter att tillgå, när minstingen nu börjar intressera sig för sådant. Jag är så glad att hon gärna använder dessa rena produkter utan mineraloljor, parabener, PEG ämnen, parfymer eller tillsatser och inte bara stirrar sig blind på färgen och formen på produkterna som marknadsförs ute i handlen.

Här kunde vi ägna oss åt en stund med samtal och kroppsvård som lämnade både huden och samvetet rent och lent efteråt 🙂

Film – initialt föll valet på den gamla 80talsfilmen FAME, men eftersom vi SPAade ganska länge blev det till slut att vi kröp ner i föräldrasängen med IPAD’en och somnade till sommarkänslan från Mandelmanns gård.

En härlig fredag !!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg