Igår blev det HappyCharlotte hemma för hela slanten. På med mysbrallor och varma strumpor och sedan blev det att jobba med bloggen, plugga inför fortsättningen av utbildningen till Lic. Livsstilskonsult hos Anna Hallen på fredag och förberedelse av ett antal leveranser av beställningar från webshoppen.
Livet är gött ibland 🙂 Härligt att få sitta hemma och jobba i egen takt.
Lunchen blev därför riktigt enkel men i mitt tycke väldigt god – och förtjänar därför en plats på bloggen.
Rökt makrill med smörstekt färsk babyspenat, stekt sparris, oliver och broccolipesto
Tog 10 minuter att få på bordet. Makrillen var köpt färdigrökt och det tog inte många minuter att skölja en näva färsk spenaten och några färska sparris och steka dem i smör några få minuter på medelvärme. Broccolipeston fanns redan i kylen sedan tidigare så den vara det bara att ta fram.
Lika gott till lunch som till middag, och med bra omega3 fetter, proteiner och massor vitaminer och mineraler.