hello

Bästa dagen att börja är idag!

01.

Kunskap

Med boken ger vi dig kunskap om sockerberoende och vilka mekanismer, mer än maten, som påverkar. Här får du kunskap som ger dig möjlighet att förändra.

02.

Insikt

Ladda i tillägg ner vår gratis arbetsbok och börja kartlägga och förstå dig själv och dina beteenden. Med detta får du insikter som ökar din motivation och vilja att förändra

03.

Handlingsplan

När insikterna infinner sig finns det även verktyg i bok och arbetsbok så du kan börja sätta strukturen och din handlingsplan som ska hjälpa dig på resan mot ett friskare liv

04.

Agera

Med kunskap, insikter och en riktig handlingsplan så är det också möjligt för dig att börja agera. Du kan nu böra GÖRA de saker som tar dig till ditt friskare liv

inspirerande

FÖRELÄSNINGAR

Vet du med dig själv att du kan behöva visuellt stöd för bättre lärande? Sitter kunskapen bättre när du också får höra en röst?

Då kan du lägga till vårt föreläsningspaket. Här får du 13 föreläsningar av Terapeuterna Frida Sandin & Charlotte Schön Poulsen som följer strukturen i bok och arbetsbok. På föreläsningarna ser och hör du föreläsarna och kan ta del av förklaringar och sammanhang för de olika kapiteln i boken – ut över texten du läser i boken (före eller efter föreläsningarna)

Föreläsningarna är med med illustrationer, där vissa återfinns i boken medans andra utökar och förklarar ytterligare.

Kraftfull

GEMENSKAP

Vet du med dig själv att du lyckas bäst om du får en sammanhang och gemenskap att verka i?

Behöver du stöd i igenkänningsfaktorn och känslan att du inte är ensam i arbetet du gör med dig själv.

Vet du med dig själv att du kan behöva praktisk handledning och gemenskap för att kunna göra arbetet?

Då bokar du vår 14 veckors primärbehandling. Böcker och föreläsningar som beskrivet ovan ingår och du kan därför börja i din takt när det passar dig. Sedan träffas vi i grupp 2 timmar varje vecka under 14 veckor. Du väljer om du vill gå dagtid eller kvällstid, på våren eller på hösten.

Här träffar du terapeuterna Frida Sandin & Charlotte Schön Poulsen tillsammans med likasinnade och får med dig nycklar till hållbart personligt förändringsarbete, som du kommer jobba aktivt med på egen hand emellan träffarna.

1 reaktion på ”Bästa dagen att börja är idag!”

  1. Pingback: Kom igång idag – och få stöd hela hösten |

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg