hello

Adventskalender 2020

Välkommen till årets Adventskalender här på Leva Sockerfri. Under rådande omständigheter med restriktioner i vårt umgänge med andra människor kommer julen nog kännas väldigt annorlunda mot andra år.

I våra familjer blir det desto större fokus på just de närmsta som finns i våra hem och som tonåringarna hos Charlotte säger – I år går vi all in på Julen. Det blir extra pynt och extra närvaro med ett fåtal människor, men förhoppningen är att det kommer bli desto djupare, när vi nu vänt oss från det utåtriktade och allt åkande som det brukar vara, till dagar hemma med enbart ett fåtal nära människor.

Att gå all in på julen behöver inte betyda att äta – det finns mycket annat vi (både du och jag) kan göra som tar oss igenom en månad av både ljus hopp och närvaro. Nu är det dags att verkligen träna på att vara självsnäll och ha medkänsla med sig själv.

Årets adventskalender tar fäste i tillfrisknande från sockerberoende och kommer under dagarna fram till jul att bjuda dig på ett antal friskfaktorer att jobba med.

Om det har undgått din uppmärksamhet så kan vi också informera att det kommer bli några inslag om våra böcker som kommit ut och kommer ut här i början på december.

Vår kokbok för sockerberoende, smarriga recept utan socker, utan gluten, finns redan att leverera – och i den finns även hur du kokar och griljerar en julskinka, gör leverpastej samt lite annat smått och gott som hör julen till. Allt självklart sockerfritt och glutenfritt.

I början på december kommer då vår alldeles rykande färska självhjälpsbok för sockerberoende ut, med förord skrivna av Bitten Jonsson och Anna Hallén Buitenhuis. Det är vi grymt stolta över och kommer guida dig i användning av här under december månad.

Så välkommen in i gemenskapen. December är en månad för närvaro och medkänsla och vi hoppas du vill följa med oss här fram till den 24 december.

Här ska vi leva Livet i stället för att äta det

Lucka 1
Lucka 2

Normisar är i minoritet
Lucka 3

Lucka 4
Lucka 5
Lucka 6
Lucka 7
Lucka 8
Lucka 9
Lucka 10
Lucka 11
Lucka 12
Lucka 13
Lucka 14
Lucka 15
Lucka 16
Lucka 17
Lucka 18
Lucka 19
Lucka 20
Lucka 21
Lucka 22
Lucka 23
Lucka 24

Varukorg